O podjetju

ITRO NEKOČ

Začetki družbe ITRO d.o.o. segajo v daljno leto 1971, ko so se pričeli prvi pogovori o dolgoročnem industrijskem sodelovanju med takratno Železarno Štore in italijanskim FIATOM. Pogodba, podpisana julija leta 1972, je predvidevala prodajo traktorjev FIAT na takratnem jugoslovanskem trgu ter izgradnjo tovarne traktorjev, ki je bila odprta dne 21. julija 1977. Proizvodnja je obsegala štiri modele traktorjev ŠTORE ter traktorje AGRIFUL. Družba ITRO d.o.o. je bila ustanovljena 7. januarja 1991.

ITRO DANES

Danes je ITRO d.o.o. ekskluzivni zastopnik največjega svetovnega proizvajalca kmetijske mehanizacije CNHI (New Holland in Steyr) za Slovenijo. Zaradi dolgoletnih izkušenj s kmetijsko mehanizacijo nudi strankam kakovostno podporo pri iskanju ustreznega proizvoda za njihove potrebe. Prav tako pa ima bogato založeno skladišče nadomestnih delov in odlično opremljeno servisno delavnico za kakovostne poprodajne storitve.

ITRO V PRIHODNJE

V podjetju ITRO si prizadevamo ne le ostati vodilni na področju celovite ponudbe kmetijske mehanizacije v Sloveniji, ampak želimo našo kakovostno ponudbo še razširiti in jo še bolj približati strankam. Menimo, da je manevrskega prostora v vseh segmentih poslovanja naše družbe še dovolj, zato se trudimo, da bi bili še boljši. Strategija družbe je izboljšanje in še večja pestrost ponudbe za naše stranke, ki bo kot dosedaj vedno na prvem mestu.